35 година сарадње између Месних заједница и Поливалентне патронаже

Дана 17.01.2014.године  у великој сали Дома здравља Лесковац обелезена  је пригодном свечаношћуу 35-то годишњица сарадње између Месних заједница и Поливалентне патронажне службе.

Присутне госте,пријатеље сараднике и колеге  поздравио је Др.Часлав Недељковић,помоћник Директора за медицинска питања,честитајући на јубилеју и указујући на потребу унапређења  даљих активности на пољу очувања здравља и превенцију болести. У име Месних заједница скуп је поздравио секретар М.заједнице „Прва јужноморавска бригада“ покретач великог броја  превентивних акција на свом микрореону г-дин Јован Петровић и том приликом у име М.заједнице „И ЈМБ“ уручио захвалницу Патронажној служби за дугогодишњу сарадњу.

Учиниити нешто људима или за људе на плану здравља,често је лакше али и скупо и има краткотрајну вредност.Подстицање и усмеравање људи да преузму одговорност за своје здравље обично траје дуже али су и резултати дуготрајни.
-К.Ц.Тарнер-.

Главна сестра Поливалентне патронаже Вмс Бојана Младеновић приказала је видео презентацију у којој су присутни могли да виде кад,како и зашто је почела међусобна сарадња између Дома здравља Лесковац и месних заједница,која данас слави овај јубилеј са циљем да превентивних активности има што више јер је здравствено васпитање у служби здравља сваког појединца.

DSC06454