Отварање нове КОВИД амбуланте

Захваљујући личном ангажовању Градоначелника Града Лесковаца Др Горана Цветановића, кадровски смо и просторно ојачали Kовид амбуланту на примарном нивоу здравствене заштите, тако да у здравственој амбуланти бр 3. на спрату где је била Служба кућног лечења отворили смо још једну Kовид амбуланту. Службу кућног лечења смо пребацили у згради Дома здравља, тако да сада имамо 4 Ковид амбуланте са Ковид амбулантама у Огранку Дома здравља Вучје и у Огранку Дома здравља Грделица.

КОВИД амбуланта ради од 07–20ч са 4 лекара у првој смени и 3 лекара у другој смени, на првом и другом спрату.

У саставу КОВИД амбуланте ради и лабораторија за тестирање на КОВИД-19. Радно време лабораторије од 08-18ч од понедељка и петка са по два лаборанта у првој и другој смени. Суботом и недељом радно време лабораторије за тестирање од 8-13ч.

У зависности од епидемиолошке ситуације постоји могућност промене радног времена као и броја ангажованих лекара и лабораната. Због могућег погоршања временских услова пацијентима смо омогућили заштиту у шатору који је постављен у дворишту гарнизонске амбуланте.

Контакт телефони Службе Поливалентне патронаже

Служба Поливалентне патронаже ДЗ Лесковац стоји на располагању за сва ваша питања у вези неге новорођенчета, бабињаре, одојчета, малог детета, труднице, одраслог становништва и др.
– фејсбук страница /телефоско саветовалиште
дежурни телефони:

  • Деца Србије 016-214-323 (07-17 ч)
  • гл сестра службе Вмс.Бојана Младеновић; 064-88-49-337 и 060-66-71-999

Патронажне сестре по микрореонима – преузмите